Cabecera
  • Banner

Taller de cinema per a joves (Juliol)

Presentació

El taller de cinema per a joves pretén convertir-se en la primera gran experiència vital en l'increïble món del setè art.

Amb la mateixa filosofia de sempre, la Ecir ha desenvolupat aquest taller sota el concepte 'aprendre practicant'.

Durant tot el mes de juliol, els alumnes rebran formació teòrica - pràctica perquè assoleixin els conceptes bàsics per dur a terme la seva primera peli.

Dates: 01/07/2019 a 31/07/2019

Horari: De dilluns a divendres, de 9h a 13h

Duració: 1 mes (60 hores)

Places: 15

L'objectiu del taller és el d'introduir a joves d'entre 12 i 16 en el meravellós món del cinema, donar-los l'oportunitat que coneguin els detalls a l'altre costat de la càmera, la seva història, els llenguatges narratius que s'utilitzen per crear històries i com s'ordenen i organitzen tots els elements davant de la pantalla. I per descomptat que produeixin i rodin un petit curtmetratge, que el muntin per tenir la seva primera obra audiovisual.

Joves d'entre 12 i 16 anys. 

El taller de cinema per a joves està dividit en 4 setmanes. Les dues primeres són introductòries per descobrir els engranatges interns d'una pel·lícula, el material amb què es treballa i els conceptes sobre el rodatge. Durant aquestes dues primeres setmanes els alumnes treballaran dues pràctiques per posar a prova tot l'après.

La tercera i quarta setmana estan reservades al desenvolupament, rodatge i muntatge del curtmetratge final de curs. Cada any treballem un gènere concret (comèdia musical amb zombis ballarins, terror amb pallassos del més enllà) i rodem en alguna localització de la ciutat (Pàrquings, teatres, hospitals, botigues, cafeteries, etc.). Treballem amb molt rigor i mim aquest projecte ja que quan la postproducció estigui acabada, estrenarem el curtmetratge a una sala de cinema el dia de la festa final, en què a més del visionat l'escola fa entrega als seus alumnes d'un trofeu pel seu treball realitzat durant el taller.

En definitiva, un taller perquè els més joves tinguin la seva primera gran experiència en el món del cinema.

El preu del taller es de 500€. Reserva de la plaça 100€ (inclòs al preu del curs, no retornable).

Professors

Descàrregues


Preinscripció al  curs

Tornar