Cabecera
    base
  • Banner

David Pallarés

Biografia

 David Pallarès és un videògraf, muntador i colorista afincat al Tarragonès. Té una productora de vídeo, Vittot Produccions, que fa reportatge social i publicitat, el caràcter de l’empresa és donar a les seves creacions un caire cinematogràfic.

REPORTATGE SOCIAL — VITOTT PRODUCCIONS

Al 2012 munta la seva empresa de videografia vitott Produccions començant a fer vídeos de boda amb muntatge cronològic fins que al 2016 es consagra com a creadors de reportatge social amb look cinematogràfic fet que el fa ser reconegut en webs especialitzades (bodas.net) així com diaris locals (El Diari de Tarragona) com una empresa a l’alça que aprofita el reportatge social per reivindicar el cinema.

CURSOS DE MUNTATGE DE VÍDEO-FINAL CUT X

Donada la seva experiència en el muntatge de vídeos de boda, reportatge i publicitat, el 2016 comença a fer cursos d’estiu per a joves de muntatge i edició de vídeo amb el

programa d’Apple Final Cut X.

Més tard fa cursos per a adults d’edició i muntatge amb Final Cut X ensenyant edició, muntatge i narrativa visual.

DIRECTOR DE FOTOGRAFÍA

Al 2015 de la mà de l’Escola de cinema de Reus participa com a ajudant de càmera i Video Assist en el curtmetratge “Marcianos de Marte” amb la direcció de Fernando Trullols. També al 2015 fa de Director de Fotografía en el curs de l’Escola ECIR “El Ídolo” dirigit per Eduard Veciana.

Cursos que imparteix


Masterclass que imparteix


Tornar