Cabecera
  • Banner

Professors

Ester Borrull

Llicenciada a l’ESCAC i especialitzada en Muntatge audiovisual. Ha cursat un màster de Postproducció de Cinema, i diferents cursos de guió: a l’Escola de Guió de la Mediterrània, a la UOC i a la Universitat de Perpinyà.

Un cop finalitzada la carrera va crear la seva empresa a Reus, Xes Produccions. Una petita productora que es dedica a fer tot tipus de productes audiovisuals. Va realitzar un videoclip pel grup Dame Besos de Tarragona, que són la cançó per la candidatura als Jocs  Olímpics del Mediterrani 2017. Entre altres, també ha realitzat videoclips per grups musicals com Fora de Lloc.

Ha participat en rodatges com “Flejos y Reflejos” de Robert Lopez. També ha dirigit els seus propis curtmetratges com “Poenas Dare: Stigma” rodat en 16mm, “Adagio” rodat en italià o “Volver a empezar” amb l’actor Jordi Folck. I un documental de com es viu la  Setmana Santa a San Vicente de la Sonsierra “El vuelo de la madeja”. En diferents ocasions ha presentat diferents microcurts al Fec Cambrils i al FIC CAT.

Més informació


Iván Serra

Professor de Narrativa Audiovisual per a la ENAM (Escola Narrativa Audiovisual de la Mediterrània) ha treballat com a guionista de llargmetratges, TV Movies, monòlegs i fins i tot videojocs per a diverses productores nacionals - ABS, Life & Pictures, Mifune-i internacionals-Starz-i ha col · laborat com a lector i consultor de guions per a l'agència de Pilar Rasilla - Delphoss-Madrid.

Actualment compagina la seva tasca com a profesor de guió a l'Ecir amb la co-escritura del guió de la pel·lícula 'El Detective Swing', junt a l'escriptor Aleix Cort.

Més informació


Daniel Villanueva

Productor/Guionista/Director. Fundador i Director de la ECIR.

Com a Productor cinematogràfic, destaca com a productor associat als curtmetratges de ficció 'El Fin del Mundo será en Brasil' i 'El Barco Pirata', dirigit per Fernando Trullols i produït per Bastian Films. Curtmetratge guanyador de 20 premis destacant el Premi Goya 2012

Productor dels curtmetratges 'Intenciones' i 'Marcianos de Marte'. Productor de 'Timecode', guanyador de més de 90 premis internacionals entre els quals destaquen la PALMA D'OR al 69 Festival de Cannes 2016, la NOMINACIÓ a millor curtmetratge en la 89a edició dels OSCARS, el Premi Goya 2017, el Premi Gaudí 2017 i el EUROPEAN FILM AWARD

Actualment compagina la seva tasca formativa com a Director de l'Ecir amb el desenvolupament del seu primer llargmetratge d'animació anomenat 'Carnivaland', i amb el que ha guanyat el premi del públic al millor pitch en l'ANIMA'T BCNA - Sitges 2014.

Més informació


Joel Muñoz

Graduat en Comunicació i Periodisme Audiovisual per la Universitat de Lleida, també ha cursat dos cicles superiors de Disseny i de Fotografia a l'escola d'art Leandre Cristòfol de Lleida. Per finalitzar la seva especialització acadèmica, va realitzar el màster propi de Creació i direcció cinematogràfica de l'Escola de Cinema de Reus. Ara s'incorpora a l'escola per impartir Llenguatge audiovisual dins del màster.

A més de guanyar diferents premis per curtmetratges en l'àmbit universitari nacional, actualment treballa en la postproducció del curtmetratge "El dol" on ha dirigit a Mercè Pons, Ricard Farré i Jordi Folk. També treballa en la preproducció del seu proper projecte.

Més informació